donderdag 10 juli 2008

Terug thuis

In Vietnam hebben we ondervonden dat het reizen zonder ons fietske lang niet hetzelfde was. Bovendien was het onmogelijk om een visum voor China vast te krijgen. Omwille van de problemen in Tibet, de olympische spelen en de aardbeving zijn de regels er nog een beetje strenger geworden. Er zat niets anders op dan opnieuw in het vliegtuig te stappen en dus zijn we maar naar huis gevlogen.


Na enkele weekjes rust om te bekomen van de jetlag en vooral te genieten van alles begon het opnieuw te kriebelen. We zijn met onze driewielers de trein opgestapt en hebben ons in de buurt van Berlijn laten droppen. Zo hebben we toch het laatste stukje van onze "geplande" route kunnen fietsen. Het oosten van Duitsland is supermooi om te fietsen al komen drie wielen en goede banden van pas op de boswegen met veel losse kiezelstenen en toch ook wel wat hoogteverschillen. De zon en de natuur heeft ons nog eens lekker verwend en ondertussen zijn we terug op Belgische bodem.

2 opmerkingen:

Jongleuse zei

Beste Kirsten en Jimmy,

Jullie blog krijgt van mij een award (zie www.sofieintaiwan.be)omdat hij zo mooi is qua stijl en omdat jullie verhaal me heel erg aanspreekt. Tom en mezelf zouden heel graag iets gelijkaardigs doen (door China en Vietnam) en zullen alvast hier ideeën opdoen. We hebben niet altijd berichtjes achtergelaten, maar hebben jullie reis wel gevolgd!

Groetjes,
Sofie en Tom

(PS Spijtig van het China visum...)

Orujo-kid zei

Hallo Pino en Kettwiesel reizigers.

Ik ben heel benieuwd naar jullie reiservaringen met met name de Kettwiesels en zou dus heel graag in contact willen komen.

Vraag is even hoe we dat zouden kunnen regelen?