woensdag 7 november 2007

Onze puzzel is gemaakt!

Met de hulp van onze Maleizische taxi-chauffeur / tolk zijn we onze Pino gaan ophalen in de luchthaven. Een staaltje echte Aziatische bureaucratie: 3 maal betalen om 25 personen van werk te voorzien op 7 verschillende plaatsen. Het leek net tikkertje spelen tussen het kargo-bedrijf, de douane en de security. In plaats van te tikken werden er stempeltjes uitgedeeld. Groot was onze opluchting toen de doos van onze Pino heel te voorschijn kwam. Alles bij mekaar heeft het even lang geduurd om de Pino op te halen als om hem in mekaar te zetten. Maar hij bolt en we zijn er veilig de stad mee uitgeraakt. We fietsen nu door de bergen richting Taman Negara National Park. Een stukje oerwoud dat ouder is dan de Kongo of de Amazone (meer dan 130 miljoen jaar oud). De bedoeling is om hier een meerdaagse trekking te doen.

3 opmerkingen:

Esdanitof zei

npubet,

Hallo, hier in belgiƫ landje alles kits, politiek iets minder, maar ja. Ben blij dat julie goed van start gegaan zijn. Wees voorzichtig en profiteer er maar duchtig van.
Louis Esdanitof

Unknown zei

hey Kirsten & co (de pino en jimmy)
ik d8 ...moet toch een kijken op het blog hoe die 2 alle ja, met dino erbij 3) het stellen. Groot de verbazing als ik las dat jullie bootreis ni doorgegaan is. Maar het zal jullie niet tegenhoudne om er een prachting jaar van te maken ... zonder stress haha ...
Allee fiets goed,be carefull en tot later

jo

Ivan Jennes zei

Yo Kirsten en Jimmy,
Alle vaten N'Ice Chouffe zijn leeg en jij, Jimmy, bent het deze keer niet geweest! (Ik daarentegen ...)
Groeten vanuit De Oude Tijd van Ivan (niet Yvan).
Blog nog eens, zodat ik weet waar jullie zitten. Cheers.