zaterdag 3 november 2007

Singapore

Onze laatste avond in Singapore loopt op zijn laatste beentjes.

Kirsten voelde zich hier al als een visje in het water en ze was niet alleen, kijk maar op de foto!

Wij hebben gelogeerd in Little India. Ik denk dat we zo toch een beetje de Indische sfeer hebben kunnen opsnuiven. We komen net terug van de street-parade ter ere van Deepavali. Deepavali is de overwinning van het goede over het kwade en van het licht op de duisternis. Je kan het een beetje vergelijken met Kerstmis bij ons alleen is het hier veel warmer.

Morgen nemen we de trein naar Kuala Lumpur.
We hebben de stad hier wel gezien, niet dat je op een paar dagen alle bezienswaardigheden kan zien maar echte city-liefhebbers zijn we nu ook weer niet.

Benieuwd wat we in Maleisie tegenkomen.

2 opmerkingen:

jos wouters zei

Allez, jullie zijn dan toch vertrokken geraakt. Via Yvan had ik al gehoord van jullie 'vertraging'.
Ik hoop dat jullie fietske in Kuala Lumpur (juist geschreven?) is aangekomen. Is die ook met het vliegtuig of is ie met de boot daar geraakt?
Hoe heeft Kirsten die dolfijn weten te strikken? Of ben jij het Jimmy, die zich verkleed heeft in een dolfijn met een baard?
Ik kijk uit naar je volgende belevenissen in het niet verre Oosten.
Jos W.

Nico zei

Hey Jimmy & Kirsten,

Fijn te lezen dat jullie je amuzeren en een goede tijd beleven! Hier is alles regen en koud. Hoestbuien en Vickx pastilles zijn alomtegenwoordig en er heerst een heuse zakdoekenschaarste... gelukkig hebben we wel nog Chouffe n' Ice!

Nico.